Голлівудський актор Бен Аффлек після численних невдалих стосунків несподівано знайшов дівчину на сайті знайомств.

Про це розповіла його "обраниця" блогерка Нівін Джей в TikTok.

З недавніх пір 48-річний Бен Аффлек став знову холостяком, але, очевидно, в цій ролі йому не дуже комфортно живеться. Оскільки всі його романи з голлівудськими зірками закінчувалися провалом, актор вирішив пошукати удачі в додатку для знайомств Raya.

Бен Аффлек
Бен Аффлек

Зареєструвавшись на платформі "для смертних" Бен Аффлек "свайпнув" досі невідому блогершу Нівін Джей. Дівчині також сподобався актор і вона "свайпнула" його у відповідь, проте через час розум взяв вгору, і вона вирішила, що він не справжній, тому забрала свій "свайп" назад.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Однак, незабаром їй прийшло повідомлення в Instagram від Бена Аффлека. Актор записав відеозвернення, в якому обурився, чому дівчина від нього відмовилася, адже це і справді був він.

"Нівін, навіщо ти видалила метч? Це дійсно я", - підтвердив актор.

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound - Amir Yass

Чи є шанси у Аффлека створити міцні відносини з юною красунею, поки неясно. Але Нівін точно у виграші: виклавши відео із зіркою в своєму TikTok, вона вже заробила більше мільйона переглядів.

Нагадаємо, що Бен Аффлек зізнався, чому відмовився від Бетмена:"ти вп'єшся до смерті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Бена Аффлека знову зловили з обличчям на дні чарки, фанати втратили надію: плачевні кадри.

Також Знай.uа писав, з ким знайшов своє щастя Метт Деймон.