Іноді буває так, що ми не можемо знайти спільної мови з нашими батьками. Зокрема, найчастіше це відбувається в підлітковому віці.

Через деякий час ми все ж усвідомлюємо свою неправоту, і розуміємо, як важливі поради старшого покоління. Добре, коли усвідомлення цього приходить тоді, коли не все втрачено, і є до кого звернутися за допомогою.

Церква, фото: скріншот з відео
Церква, фото: скріншот з відео

Тому, потрібно регулярно молитися Господу про здоров'я батьків, і всіляко їм допомагати і підтримувати, коли це необхідно. Ця допомога може бути абсолютно різна - від моральної підтримки, до матеріальної.

У наш час люди постійно зайняті роботою, особистим життям, побутом і розвагами, і при цьому забувають про те, що потрібно зателефонувати батькам. Навіть на хвилинку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Є кілька сильних молитов за батьків, які дійсно допомагають. Молитися за здоров'я батька і матері можна Господу Богу і Миколі Чудотворцю.

Церква, фото: скріншот з відео
Церква, фото: скріншот з відео

-

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Звертаюся до тебе за здоров'я батьків. Змилуйся і допоможи їм впоратися з хворобами тяжкими, та з хворобами саднящими. Надай їм сил для моління праведного і продовж роки життя на грішній землі. Хай буде воля твоя. Амінь.

-

Чудотворець Миколай, з благанням звертаюся до тебе. Захисти моїх батьків від втрати здоров'я, від немочі і наруги. Допоможи їм дістатися до православ'я вірного і відкинь всі смути від падіння тлінного. Заступися перед Господом Богом за них, і визволи від хвороби батьків моїх. Хай буде воля твоя. Амінь.

Икона / фото: Pixabay
Икона / фото: Pixabay

-

Добрий Боже! Твоїй опіці доручаю моїх батьків. Своїм Провидінням дивися за ними. Благослови їхній труд, підтримуй їхнє життя. Уділи їм благодаті завжди бути з’єднаними з Тобою. Помнож їхню віру, уповання на Тебе і любов серця; нехай у Тобі знаходять справжній мир. Допоможи мені постійно пам’ятати і активно допомагати батькам, щоб я міг (могла) їм віддячити за блага, отримані від них. Батькам нашим належить слушний відпочинок, а все ж таки вони турбуються про нас постійно. Подай їм, Боже, спокійний вечір життя та будь із ними, щоб не почувалися самотньо. Продовж дні їхнього життя, додай сил і надії, а колись дай осягнути вічну нагороду на небесах. Амінь.


Нагадаємо, Благовіщення Пресвятої Богородиці: цілюща і рятівна молитва до Марії

Як повідомляв " Знай.ІА", Львівський священик емоційно звернувся до віруючих - біль у кожному слові: "ваш Бог схожий на Гаррі Поттера"

Знай.ІА писав, потужна молитва за здоров'я дітей в розпал пандемії: Діва Марія, збережи найдорожчих