Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливий чорно-білих кадрів зі свіжої фотосесії, примірявши пікантний образ в спальні. Так, артистка з'явилася перед камерою в шкіряній білизні чорного кольору, сидячи на ліжку і доповнивши образ ніжним вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також об'ємною зачіскою.

Зірка загадково дивилася в кадр, демонструючи тонку талію і пишні груди. Варто відзначити, що раніше красуня вже ділилася чорно-білими знімками, приміряючи шовкову сукню з глибоким декольте і напівпрозоре бюстьє.

"Sweet dreams"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Астаф'єву компліментами: "найкрасивіша❤️", " як завжди🔥 вищий пілотаж🙌 парашут завжди з собою необхідно носити поруч з такою жінкою.", "Не можна бути такою ідеальною😍"," шикарна леді😍", " хіба можна стільки солодкого на ніч? 😍 ", "Не перестаю захоплюватися Вами🔥 🔥", "яка жінка!🔥 Дар'я-стиль, натхнення, воно за вері хай левел😍 😍 😍 і кадр з душею".