Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в четвер, 6 травня. Готуватися до поганого чи хорошого.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами жінки, в цей день Україну оточать циклони з дивними назвами, а також не обійдеться без атмосферних фронтів. Саме тому, частина областей країни заллє дощами, а також їх застануть грози.

Пощастить лише сходу і південного сходу-там буде в основному сонячна, суха погода.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Оскільки атмосферний фронт, який прийде в четвер, буде холодним, в його тилу повітря очікується більш свіжим - на заході, півночі, в більшості центральних областей +12+17 градусів" - пише Наталка Діденко.

У Південній та східній частині, а також у Дніпропетровській області, протягом дня температура повітря повинна прогрітися від 17 до 22 градусів тепла.

У Києві ж, 6 травня обіцяє дощі, і і так тривати, якщо вірити прогнозу, аж до суботи. Буде також і гроза. Температура повітря не підніметься вище 16 градусів тепла, і залишиться поривчастий, холодний вітер.

Погода 6 травня, фото: Наталка Діденко
Погода 6 травня, фото: Наталка Діденко

Потепління в Україну прийде вже ближче до понеділка, 10 травня, і весь наступний тиждень обіцяє бути по-справжньому літнім. Можна нарешті попрощатися з холодом, так як повітря прогріється до 27 градусів.

Нагадаємо, раніше Погода 24 квітня в Україні відмотає все до зими-заморозки і дощі

Як повідомляє портал Знай.ua, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз

Також Знай.ua писав, що Зима повернеться в Україну на Вербну неділю: заллє і приморозить