Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе весняне фото, яким підняв настрій своєї аудиторії. Так, артист несподівано для шанувальників вперше показав обличчя їх з дружиною Сніжаною молодшого сина Єлисея, який з'явився на світ 18 червня 2019 року.

Варто відзначити, що зірки - щасливі батьки трьох дітей: 14-річного сина Артура від попереднього шлюбу Сніжани, 10-річної доньки Веселини і малюка Єлисея. Раніше подружжя приховувало обличчя молодшого сина від поосторонніх очей, показуючи хлопчика на фото лише зі спини.

"ЛИС🦊"

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали обговорювати, на кого більше схожий Єлисей: "Копія тата", "який хороший🌈 👍❤️", "привіт Єлисей❤️", "Клаааааас😜", "який гарненький😍 😍 😍 😍", " ваша копія😍 😍 😍", " ❤ ️ який незвичайний!!!", "Лисеня - на тата схожий дуже", " мені, здається, я вперше побачила Єлисейчика.😍 😍 😍Який гарненький!!!😍 ", "Татів ксерокс😍 Класні🔥 🔥 🔥", " не зрозуміло на кого більше схожий 😂❤️❤️❤️", "Татова копія👏".