Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила яскраве фото, позуючи на терасі заміського будинку на Осокорках, який орендувала на все літо. Зірка закуталася в теплий плед і працювала перед ноутбуком, вирішивши поділитися рецептом свого улюбленого корисного сніданку з насінням чіа, який може послужити і апетитним десертом.

Для приготування швидкого сніданку від Наталії Могилевської вам знадобляться: насіння чіа, будь-яке молоко (виконавиця радить гречане), підсолоджувач, сезонні фрукти і ягоди (улюблене поєднання Наталії - персики і лохина).

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Діліться своїм рецептом швидкого сніданку, а я поділюся секретами приготування швидкого сніданку з насінням чіа

1-1,5 столові ложки чіа залити 150 мл гречаним молоком (можна будь-яким, але я люблю найбільше гречаним). Відразу розмішати і повторити цю дію ще через хвилин 5, тому що чіа склеюється і утворюють згустки.

Додати підсолоджувач, яким Ви користуєтеся. Хтось стевією, хтось просто цукром, а я найбільше люблю сироп агави, який не має специфічного присмаку.

Далі в цю основу можна додавати будь-які ягоди, віддаю перевагу лохині або полуниці, але найсмачніше це сезонні персики. У липні смачніше нічого немає. Сезонні персики і сезонна лохина - ось це найкраще поєднання! А так я знаю люди люблять додавати банан, будь-які фрукти, будь-які ягоди. Пробуйте за смаком. Це буде ваш власний корисний сніданок, так як в насінні чіа міститься дуже багато білка, Омега-3, Омега-6, вітаміни А, Е, С. Все що потрібно дівчаткам для молодості і здоров'я!

Найголовніше ‼️ почекати мінімум 30-40 хвилин. кращий варіант рецепта закинути все це з вечора, а вранці з'їсти. Головне не холодним. Чому? Розповім в іншому пості"