Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома) активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшив фанатів заявою в інтерв'ю шоу "Світське життя", зізнавшись, що вони з дружиною Ярославою (співачка Slavia) розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців.

Втім, артист не сумує, відправившись на відпочинок в Стамбул, Туреччина, де вже встиг зробити кілька яскравих кадрів на тлі пальм і відвідати одну з найпопулярніших визначних пам'яток - собор Святої Софії, заснований ще в 324 році нашої ери. Під час екскурсії по собору з Михайлом стався несподіваний інцидент - до нього на руки сів пухнастий котик, взявшись робити виконавцю "масаж" лапками.

"Айя Софія, я і нахабний котик🐈

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

(дивіться відео😂)"

Фолловери не пройшли повз публікації, але їх думки розділилися: "Кототайський масаж😁 🔥 👌", " жінку забув....", "Киця так виявляє свою любов, до поганої людини вони так робити не йдуть😍", "кототерапія)", "Ай красунчик!!! 👏👏👏🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.