Як відомо, материнська молитва має особливу силу. Якщо попросити вищі сили про те, щоб у діточок все було добре, і життя склалося найкращим чином - так воно і буде. Головне все робити від чистого серця.

Молитися за благополуччя дітей можна чи не щодня. Навіть якщо вони вже виросли, і у них є свої діти і сім'я. Все це неважливо-будь-яка мама бажає щастя своїй дитині, а значить готова попросити Бога супроводжувати його.

Спеціально для цього є окремі молитви до Боже матері і Ангела Хранителя за дітей.

Церква, фото: скріншот з відео
Церква, фото: скріншот з відео

МОЛИТВА ЗА ДІТЕЙ ДО ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ МАРІЇ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Пресвята Діво! Кому, після Бога, маю доручити своїх дітей, як не Тобі, могутній Заступниці християн! Прийми, Владичице неба, моїх діточок, усіх разом і кожне зокрема, прийми їх і будь їм найкращою Матір'ю. Опікуйся моїми дітьми, Маріє, охорони їх від усього, що може заподіяти шкоду їхньому здоров'ю, особливо, молю Тебе, Ласкава, охорони їх від падіння у гріх. Вчини, Мати Господа Ісуса, Своїми молитвами, щоб мої діти зберегли Божу ласку упродовж цілого життя, а колись славили Тебе, свою ласкаву Покровительку, в Царстві Твого Сина на віки вічні. Амінь.

Ікона: Прикарпаття Online
Ікона: Прикарпаття Online

Молитва до Божої Матері

О Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під кровом Твоїм моїх дітей (імена), всіх хлопчаків і дівчаток, і немовлят, хрещених і безіменних, і тих, що у лоні матері перебувають. Покрий їх ризою Твого материнства, збережи їх у страху Божому і послуху батькам, ублагай Господа мого і Сина Твого, нехай дарує їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх материнському догляду Твоєму, бо Ти є Божественний покров рабам Твоїм.
Мати Божа, введи мене у образ Твого небесного материнства. Зціли душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дітей моїх повністю Господу моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.

Молитва до ангела хранителя про дітей

Небесні приятелі моїх діточок, святі Ангели, і Ви, святі Божі угодники, що імена мої діти одержали у святому хрещенні, опікуйтеся, молю вас, моїми дітьми й моліть за них всемогутнього Бога. Нехай ваша опіка і молитва, святі Божі слуги, будуть моїм дітям надійною охороною проти всякого зла й джерелом щедрих ласк на дорозі до неба. Амінь.

Молитва за дитину, фото: УПЦ
Молитва за дитину, фото: УПЦ

Раніше ми повідомляли, найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святого Шарбеля.

Як повідомляв "Знай.ua", шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів", мати стояла і дивилася.

Також "Знай.ua" писав, що особлива молитва допоможе збутися заповітному бажанню.