Всі пам'ятають маленьку Машу з серіалу "Вороніни". Більше десяти років тому вона почала свою акторську кар'єру. Як вона змінилася за ці роки.

Коли серіал тільки почали знімати, дівчині було всього 6 років. Цього року вона святкуватиме вже своє повноліття, і фотографії стали зовсім не дитячими.

Марія Ільюхіна є досить активним користувачем соціальних мереж. У неї є і сторінка в TikTok, де періодично з'являються ролики з її участю, І аккаунт в Instagram, куди дівчина викладати нові фотографії.

Там їй вдалося зібрати понад 350 тисяч користувачів:, частина з яких виросла разом з нею на серіалі "Вороніни".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цього разу вона опублікувала новий знімок в красивому вбранні. Вона одягла сукню чорного кольору з глибоким декольте, і зробила укладку.

На шиї можна помітити великий аксесуар - чокер з написом "С*кс". Досить відверто, але тим не менш стильно.

"Неможливо перемогти того, хто не здається 👑" - підписана публікація.

Користувачі також звернули увагу на аксесуар, і на образ в цілому.

"Мене одного бентежить її напис на Кольє? 🗿 ", "Єгипетська сила", "С*ксі", "Внатуре секс", "Ого, Маша. Сміливо!", "Королева ❤️🔥 😍", "Красуня😍😍😍", "🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥"» - пишуть шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, що популярність до дівчини прийшла якраз-таки після серіалу "Вороніни". Також вона займається художньою гімнастикою, а в 2019 році вступила до Московського центру освіти школярів імені М.В. Ломоносова.

Нагадавши, зірка "татових дочок" роздяглася і всіх налякала: це анорексія. Мирослава Карпович показала свою гнучкість, але шанувальники запідозрили недобре

Як повідомляв " Знай.ІА", Марина з нами: зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську.

Також " Знай.ІА " писав, Бузова вийшла на сцену хворий, але фанатам її не шкода: доскакалася в купальнику на снігу.