Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистку цього разу вирішив "підмінити" її чоловік - генеральний директор "Нового" каналу Володимир Локотко.

Коханий зірки продемонстрував, як правильно насолоджуватися популярним коктейлем Маргарита, сидячи на літній терасі одного із закладів. Сама ж Ольга видала, що коктейль, краї келиха якого прийнято прикрашати сіллю, варто пити тільки з одного боку, не облизуючи сіль і не використовуючи соломинку.

"Як пити коктейль «Маргарита»?

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Облизувати сіль? Зі соломки?

Обираємо місце на склянці - і п'ємо з одного боку.

P. S. Володя прихильник моєї рубрики #етикетзфреймут"

Фолловери не пройшли повз: "Дивлюся на Володю і думаю як добре що ваш чоловік вас підтримує в будь-якій вашій рубриці, це говорить про те що б ви не придумали він все одно підтримає вас, все просто він вас любить, тому у мене тут все)❤️", "коли прочитала опис, подумала, що Володя зараз буде облизувати сіль і закидати голову, ковтаючи напій😂 😂 😂", "келихи за ніжку треба тримати а не за чашу. Поганий, Володя прихильник, виходить 😁".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".