Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася спокусливим знімком зі свіжої фотосесії, позуючи в вбранні бежевого кольору з глибоким декольте. Артистка доповнила вінтажний образ чорними сонцезахисними окулярами, а також масивними сережками-сердечками і високими напівпрозорими рукавичками.

Красуня тримала на пальцях метелика, демонструючи пишні груди. Варто відзначити, що раніше такий незвичайний стиль зірка приміряла для реклами бренду космецевтики, а саме сонцезахисного крему.

Фолловери не пройшли повз, забувши Плакидюк компліментами. Були й ті, хто порівняв Соню з культовою 19-річною виконавицею Біллі Айліш, яка викликала справжній фурор пікантною фотосесією для модного глянцю "Vogue".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ні, серйозно! В А У!", "Леді гага😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Вау😍", " гарний колір 😍такий соковитий, лимонний! Я взагалі схиблена на всьому лимонному 🙈 🍋 фруктовий тарт з лимонним кремом, лимонна Панна Котта, лимонний кето трюфелі з маком Мммм... 😋 ", "Біллі Айліш юкраїніан едішон❤❤️", " неможливо прекрасна❤️❤️❤️".