Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, порадувавши аудиторію несподіваною новиною - виявляється, зовсім скоро українці зможуть оцінити свіжий одинадцятий сезон шоу "Хто Зверху", яке Леся незмінно веде з Сергієм Притулою. Так, артистка приміряла для промо-ролика проекту досить сміливе вбрання: широкі джинси із завищеною талією і ребашкою-оверсайз, а також бюстгальтер оливкового кольору.

Зірка насолоджувалася сонячною погодою за вікном, стоячи на тлі рейлів і балкона, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Також красуня не упустила можливості продемонструвати тонку талію і груди.

"Знімаємо промо улюбленого «Хто Зверху» 11 сезон🐰

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Я зверху... ви вкурсі😁"

Фолловери не пройшли повз: "з розуму зійти!!! Шикарна🔥"," Найкраща з найкращих🔥 🔥 🔥 🔥 🔥"," які цицьки😍 🔥", " нарешті. Обожнюю цю передачу....особливою її робить найкраща ведуча Леся Іванівна❤️❤️❤️", " на першому фото зовсім на себе схожа, але все одно хороша))))", "шо скаже мама Кет.....😂 ", "Ух, яка гарна дівчина🔥".