На жвавій автотрасі "Київ-Одеса" під час руху загорівся двоярусний пасажирський автобус. У Мережі з'явилося відео надзвичайної події, зняте очевидцями, які проїжджали повз.

Як повідомляє "Київ-Оперативний", на щастя, обійшлося без жертв. В результаті інциденту ніхто не постраждав, адже всі пасажири встигли евакуюватися з транспортного засобу.

Проте сильний вогонь встиг знищити автобус. Водночас про причини виникнення пожежі у пасажирському транспортному засобі поки що нічого не відомо.

Загоряння автобуса, скріншот з відео
Загоряння автобуса, скріншот з відео

Загоряння автобуса, скріншот з відео
Загоряння автобуса, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо також місце, де стався інцидент із загорянням автобуса. Двоярусний пасажирський автобус загорівся на трасі Одеса-Київ недалеко від населеного пункту Ширяєво. У результаті на дорозі через якийсь час зібралася пробка.

Відео зняли водії автівок, які проїжджали повз. На кадрах видно, що полум'я повністю охопило транспортний засіб. А густий чорний дим розповсюдився по всій дорозі, створюючи перешкоду водіям. Видно, що дим розтягнувся на чималу відстань від місця інциденту.

Нагадаємо, смартфон вибухнув просто в кишені куртки, чоловіка терміново госпіталізовано. Смартфон вибухнув, коли чоловік спробував дістати його з куртки

Як повідомляв портал "Знай.ua", франківський ринок загорівся в лічені хвилини, пожежники вибивалися з сил - "Тисячі штучних букетів". Рятувальники розповіли, як перемогли вогонь

Також "Знай.ua" писав, у Києві автобус з пасажирами згорів на роботі. Рятувальники погасили палаючий автобус