Відома американська акторка і фотомодель Меган Фокс, яка недавно розійшлася зі своїм чоловіком Браяном Остіном, зараз демонструє кадри нового етапу у своєму житті.

Через якийсь час після того, як пара учергове розійшлася, Меган Фонкс і репер Machine Gun Kelly підтвердили свої романтичні стосунки. Щобільше, папараці зняли їхній пристрасний поцілунок.

Зараз же акторка не приховує своїх стосунків з Machine Gun Kelly. Днями вона опублікувала спільне фото і привітала свого коханого з днем народження: "Happy Birthday blonde angel baby 🙇🏼🎂".

Меган Фокс, instagram.com/meganfox
Меган Фокс, instagram.com/meganfox

Меган Фокс, instagram.com/meganfox
Меган Фокс, instagram.com/meganfox

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Цього разу Меган Фокс виклала на своїй сторінці у соцмережі Інстаграм підбірку власних фотографій з німбом над головою і в обтислому вбранні чорного кольору. І, схоже, без бюстгальтера. Втім, це для неї не перше таке фото.

Нагадаємо, з американським актором, знаменитим якого зробила роль Девіда Сільвера в телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210", Браяном Остіном Меган Фокс зіграла весілля 24 червня 2010 року.

У шлюбі з Браяном Остіном Меган Фокс народила трьох синів: Ноа (27 вересня 2012), Боді (12 лютого 2014 року) і Джорні (4 серпня 2016). Навесні 2020 року пара вчергове розійшлася.

Нагадаємо, чоловік Меган Фокс шокував світ натяком на розлучення – "Набридає сидіти на одній квітці". Неочікуваний допис оприлюднив актор

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Фокс знялася в кліпі, де влаштувала постільні тортури своєму новому хлопцю. У кліпі Меган знущається над своїм коханим в їх будинку

Також "Знай.ua" писав, дивний чоловічий тренд набирає обертів: довгі нігті носив ще Пушкін. З'явився новий тренд у чоловічому манікюрі