Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч людей.

Зараз артистка в розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram показала, як проводить час з кращими подругами.

Так, Тоня Матвієнко опинилася на дні народженні однієї з подруг. Дівчата вирішили зробити спільне селфі. На фото знаменитість стоїть між подругами, одну з них вона обняла за шию, коли в цей же час друга дівчина вирішила прикусити вушко Тоні.

"Нарешті зустрілася з Bestfriends! My girls - love", - написала співачка і поставила геолокацію "Нічого святого".

Тоня Матвієнко, скріншот з Instagram
Тоня Матвієнко, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко показала, як разом зі своєю родиною та друзями провела світле свято Великдень. Вони досить великою компанією друзів разом з дітьми виїхали на природу.

Під час прогулянки весела компанія вирішила зробити спільне фото.

Скріншот stories
Скріншот stories

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, чому Арсен Мірзоян вчить маленьку дочку: "Викличте лікаря". Співачка показала, чим її чоловік Арсен Мірзоян і маленька дочка займають разом.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна Тоня Матвієнко поділилася щасливим фото з Арсеном Мірзояном: "Обіймає нашого дитинку". Так, нещодавно зірка поділилася архівними фотографіями зі своєї вагітності.

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном готуються до Великодня: вишиванки і теща в капелюшку. Ніна Матвієнко разом зі своєю дочкою Тонею і зятем Арсеном Мірзояном напередодні Великодня покаже, як вони збирають святковий кошик.