Відомий український співак, улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Melovin, який представляв в 2018 році Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", дав своїм шанувальникам і прихильницям порцію одкровень для солодких роздумів.

Цього разу Костя показав себе зовсім з іншого боку - співак кардинально змінив образ за допомогою рожевого кольору волосся.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кості Бочарова в мережі Instagram.

Публікація Костянтина Бочарова, скріншот: Instagram
Публікація Костянтина Бочарова, скріншот: Instagram

"Кому було цікаво", - коротко підписав публікацію співак.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На свіжих кадрах можна помітити вирізане з месенджера відеоповідомлення, де Костянтин крутить головою в різні боки. Мабуть, улюбленець Андрія Данилка вже кілька днів хизується новим іміджем. Однак шанувальники побачили новий образ тільки зараз.

Віддані фанати почали активно коментувати відео: "2017 здрастє", "Я яка в голові вже прем'єра Unbroken", "Боги, це червоний! Як же я сумувала за цим кольором", "Ух!!! Спасибі:) знаєш, на що схоже? На Червону шапочку у птахів! Дуже мило і свіжо!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Костя Бочаров поспілкувався з журналісткою Валерією Товстолес, якій встиг розповісти багато пікантних і гострих моментів зі свого зіркового життя. В один прекрасний момент Валерія Товстолес запитала Костю про те, чи хворів він на зіркову хворобу.

"Так, хворів. Ліки - це, напевно, твоє оточення, твої друзі. Які можуть тебе вчасно витягнути, сказати про те, що Мел, щось пішло не так. Насправді це жахливий стан. Якби я тоді працював з психотерапевтом, напевно все було б швидше. Як зрозуміти? Тобі здається, що всі тобі винні. Ось, це найжахливіше для молодих всіх артистів. Якщо ви відчуваєте, що всі Вам винні, лягайте в труну", - відповів Костя.

Раніше повідомляли, під "маскою" загадкового Мольфара розгледіли ікону ЛГБТ.

Як повідомляв Знай.uа, накладні вії Галкіна і полювання на Меловіна.

Знай.uа писав, Melovin в жіночому образі здивував не чоловічою анатомією.