У мережі показали фотографію українського військового з маленьким цуценятком, а також розповіли про один з батальйонів.

Інформація про це з'явилася на сторінці 503 окремого батальйону морської піхоти в соціальній мережі Facebook.

"Злі, неголені і з червоними від нестачі сну очима" - сказано в повідомленні. Саме так себе описують бійці з піхоти, і дійсно видно, що це не так. Вони щодня жертвують собою заради того, щоб ворог не пробрався, і українці були в безпеці.

"Звичайно, всі роди військ завжди тролять один одного, придумують жарти про махрові війська, тощо!"- продовжують у пості.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, коли є небезпека з боку ворога, вони стають пліч-о-пліч, незважаючи на колір берета, і починають протистояти ворогові. "Якщо виживе - не забуде" - розповідають вони про ворога.

На знімку, який прикріплений до публікації, зображений Назар Ільницький, автор позачергового підкопу під назвою «Морські дротики». Чоловіки колишній десантник, а зараз прес-офіцер 24-ї ОМБр імені короля Данила.

Український військовий, фото: Facebook
Український військовий, фото: Facebook

На фотографії військовий тримає на руках маленького цуценятка, і вийшло дуже мило. Це показує, що українські військовослужбовці мають велике серце, і їх не ламають умови війни, а тільки загартовують.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російські бойовики в черговий раз обстріляли будівлі в Донецькій області, при чому ті, де знаходиться мирне населення.

Цей раз дісталося лікарні в Красногорівці, в якій зараз лікують пацієнтів з коронавірусною інфекцією. Про це повідомили в прес-службі операції об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook.

На щастя, ніхто з персоналу і пацієнтів не постраждав, а їх там було більше 50 осіб.

Нагадавши, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні: "На відкриття вогню". Військові вдосконалили роботу розвідувального вогневого комплексу

Як повідомляв портал " Знай.ua", українські прикордонники посилили прикриття узбережжя моря: "готові діяти рішуче". Прикордонники відпрацьовують злагодженість дій

Також "Знай.ua" писав, у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир". В Авдіївці замайорів український прапор