Донька популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила яскраве відео репетиції - дівчина є солісткою гурту "Шви", яку створила разом з талановитими хлопцями-однодумцями. Так, юна зірка похвалилася вокальними даними, виконуючи одну зі своїх композицій і примірявши чорну міні-спідницю, топ з довгим рукавом, тримаючи в руках капелюх.

Варто відзначити, що досить часто Маша чує критику на свою адресу, адже красуню порівнюють із зірковою мамою. Полякова-молодша намагається не звертати увагу на негативні коментарі, а Ольга активно допомагає доньці в покращенні її вокалу.

"Відео з ріпи @shvy_official"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "Голос не дуже", " Мда..", "Що це було"," Красиво🙌", " КЛААСС #продовжуйте ДОПРАЦЬОВУЙТЕ ТРЕК!!!", "Ееее Рок давай!!", "Афігезно гітара барабани ващщщееее ульотно хлопці!!! Слова повної пісні де??? Машуня до кінця давай !!", "Послухати б хоч одну пісню цілком😍 🔥".