Стало відомо про курйозну історію, яка сталася перед весіллям. Наречений запропонував музиканту провести ніч з подружками нареченої. Це було б в якості оплати.

У мережі засуджують нареченого, який запропонував весільному співакові провести ніч з подружками нареченої своєї майбутньої дружини.Він зробив це для того, щоб не платити йому за послуги.

Між ними було досить інформативне листування, яке потім просочилася в мережу і викликало досить гнівну реакцію.

Він також вирішив описати подружок, сказавши про те, що "Локдаун змусив їх стати схожими на диких тварин".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Почалося все з того, що невідомий виконавець зв'язався з нареченим, і написав, що готовий зробити 50 процентну знижку за виступ на майбутньому весіллі.

"Я буду відвертий з тобою, хлопець. Я знаю, що це коштує кожного пенні, але ми знаходимося в пандемії, і я знову зв'язався з вами, щоб дізнатися, чи не зіграєте ви тільки цю пісню як послугу" - відповів артисту наречений.

Також він додав, що якщо той прийде, тоді про нього добре подбають, і буде замовить слівце з подругами нареченої.

весілля, скріншот з відео
весілля, скріншот з відео

Артист почав ввічливо відхиляти пропозицію, сказавши, що пропозиція приваблива, однак, через пандемію коронавірусу йому потрібні гроші, і за безкоштовно виступати він не буде.

Приймати негативну відповідь він не хотів, і почав тиснути на жалість, мовляв, дружина відразу з ним розлучиться після цього. В кінці наречений назвав співака невдячним.

Всі скріншоти листування виявилися потім на сторінці чоловіка в соціальній мережі Facebook, і викликали негативну реакцію.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Жінкам не сподобався момент з тим, що наречений пропонував подружок наречених, ніби це товар.

Нагадаємо, 133 машини вщент: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей.

Як повідомляє портал Знай.ua , у Дніпрі забита маршрутка "розбилася" на ходу, кадри за крок від трагедії. Курйозний випадок стався на проспекті Гагаріна, повна пасажирами маршрутка втратила два колеса.

Також Знай.ua писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси