Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став live-концерт Тіни на YouTube, де виконавиця представила всі пісні зі свіжого альбому і змінила кілька спокусливих образів. Наприклад, для хіта "Девочка" Кароль приміряла довгу шовкову сукню чорного кольору з відкритими плечима, яка підкреслювала її струнку фігуру. Елегантне вбрання зірка доповнила ніжним нюдовим макіяжем і зачіскою з зібраним в хвіст волоссям.

"Дівчинка, вір!"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Одна з улюблених пісень з альбому. Незважаючи на меланхолію, в ній є життєстверджуюча позиція. Вірити і продовжувати йти!", "Музична і найкрасивіша дівчинка! Ти просто вір!", "Доріжка в кінці взагалі відпад🔥 😂", "дуже гарно! Але Тіна коли вже будуть нові пісні на рідній мові? Ми так чекаємо❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату