Мешканка Києва, а також модель на ім'я Лілія, яку багато хто ще знає як коханку колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу, опублікувала нову фотографію в купальнику.

Новий знімок з'явився у неї на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Подейкують, що Лілія давно не разом з Муратом, і навіть видалила всі спільні фотографії зі своєї сторінки в мережі. Але, ніяких переживань з цього приводу немає.

Дівчина не пропала з мережі, а навпаки, продовжує публікувати новий контент для шанувальників, яких на сторінці вже більше 11 тисяч.

Цього разу вона опублікувала фотографію зі своєї відпустки, де продемонструвала прекрасну фігуру в купальнику чорного кольору.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Який прекрасний цей світ ✌ 🏻 ☀" - написала Лілія поруч з теплим морем.

Де це знаходиться, на жаль невідомо. Колишня кохана Мурата досить часто ставить під постами геітку, а також знімає stories. По всій видимості, не хоче створювати зайвого шуму навколо себе. Однак точно можна сказати, що країна досить спекотна.

Коментарі під постом, фото: скріншот остом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот остом, фото: скріншот

У коментарях користувачі почали писати: "Красуня🐣", "Красуня з Франика😍 😍 😍", " ❤ "Красуня🤗", "Ти в Туреччині?🔥".

До недавнього часу не було відомо також з ким відпочиває зараз Лілія, однак, потім вона опублікувала спільне фото з подругами, і все прояснилося.

Як вони себе називають самі - "Новий склад ВІА Гра". Однак, знову таки, немає інформації хто з нею на фото, і де.

Нагадаємо, кохана колишнього Лорак розповіла все про свого спонсора: робить це на ніч.

Раніше ми писали про те, що нова дівчина Мурата Налчаджіоглу пішла на крайнощі, щоб утримати колишнього Ані Лорак. Лілія похвалилася в соцмережі новою зачіскою.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Лорак перестав ховати коханку: тепер у Мурата "все серйозно".