Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, Михайло Хома, буквально приголомшив фанатів заявою в інтерв'ю шоу "Світське життя", зізнавшись, що вони з Ярославою розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців.

Так, артистка вирішила не сумувати, відправившись на травневі канікули в Одесу, щоб насолодитися морем і теплим сонечком.

Зірка виставила трепетне фото, зроблене на тлі синьої води і пам'ятки на міському пляжі Ланжерон - бронзових дверей блакитного кольору з написом "Domus Solis" (Будинок сонця). При цьому красуня подякувала аудиторії за слова підтримки, а також зазначила, що символічний знімок символізує нові можливості.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Травневі свята закінчилися. Повертаюся додому, в соцмережі, в робочий графік...

Фото символічне.
Коли вітер змін відчиняє нові двері — з’являється море можливостей...

Дякую кожному за теплі слова підтримки! Обіймаю сердечком ❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.