Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив висловитися стосовно розлучень. Чому ця тема викликає особливий резонанс серед людей.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Розводити. Це нормально в сучасному світі. Приємно, що Україна в лідерах по розлученнях, демонструючи високий рівень емансипації жінок " - почав свою публікацію чоловік.

При цьому, також він прикріпив фотографію статистики, яка демонструє, що це правда.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше жінки трималися за чоловіка через ресурси і неможливість виховувати дітей самостійно, однак, в наш час ця проблема вирішена.

Юрій Романенко також звернувся до чоловіків і жінок, які нещасні в шлюбі, але, з якоїсь причини продовжують жити разом. Якщо раптом так відбувається, то варто негайно розлучитися:" Шлюб - це не ланцюг на все життя, а дорога до нових шлюбів і більш цікавим партнерам " - йдеться в повідомленні.

Ця публікація викликала особливий резонанс у нього на сторінці, і він написав ще одну.

Інститут шлюбу сильно змінився, і причиною цього є зміни умов життя.

Зараз тривалість життя становить 70-80 років, і продовжує тільки рости, а ось в Середньовічній Європі люди жили по 30-40 років, тому шлюб на все життя вважався нормою.

"Не встигла народити 5-6 дітей, як вже пора було в могилу" - каже Романенко.

Також, сучасні люди найчастіше не знають чим себе зайняти, і продовжують жити в шлюбі заради дітей, так як такий порядок, і так вимагає сама релігія.

"І ось коли діти виростають, то виникає порожнеча, яку такі люди не знають чим заповнити. Тому таким бабусям і дідусям так потрібні онуки. Або так потрібен постійний контакт зі своїми дітьми - вони просто не можуть заповнити порожнечу своїм цікавим життям" - пише Юрій Романенко.

Також, станом на сьогоднішній день набагато більше можливостей, особливо, якщо справа стосується вибору партнера. Завдяки засобам комунікації будь-який чоловік або жінка може задовольнити свій запит на партнера. Потрібно поставити конкретну мету в додатку для знайомств і погнали. Також, що дуже круто, можна не обмежуватися одним містом, країною, а й навіть континентом.

"Яка сім'я, Така і країна. В цьому плані, і шлюб, і розлучення всього лише інструменти в досягненні щастя, яке шукає кожна людина" - підсумував свій спіч Юрій Романенко.

Нагадаємо, Знай.uа повідомляв, що Разумков розповів про субсидії, тарифну кризу і шокотерапію.

Ранiше, як повідомляє Знай.иа, Юрій Романенко вказував на необхідність сильного гравця в центрі.

Також він прокоментував політичні амбіції Дмитра Разумкова.