Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54- річна знаменитість поділилася з аудиторією радісною новиною - 6 травня Ольга та її чоловік Віталій Борисюк відсвяткували "срібну" річницю весілля - пара разом вже 25 років.

Так, артистка показала архівні кадри з весілля в 1996 році і зворушливе відео, на якому Віталій привітав Ольгу з річницею, вручивши не тільки великий букет ніжних троянд, але і нову обручку.

Раніше в інтерв'ю шоу "Життя відомих людей" зірка зізнавалася, що продовжить традицію своїх батьків, Анни Іванівни та В'ячеслава Гнатовича, повторивши шлюбну обітницю. Для церемонії Сумська вже замовила сукню відомого українського дизайнера. Красуня сподівається, що на торжестві будуть присутні всі її рідні та близькі. Варто відзначити, що Віталій став другим чоловіком Сумської - першим коханим був актор Євген Паперний, з яким Ольга прожила в шлюбі 4 роки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ольга Сумська знову виходить заміж!😍

Про це акторка вперше та ексклюзивно розповіла в інтерв’ю для ЖВЛ. Разом зі своїм чоловіком, Віталієм Борисюком, вони вирішили до річниці весілля знову дати обітницю один одному!

Ольга зізналася, що навіть замовила сукню в українською дизайнерки❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.