Відома українська співачка, а також донька легендарної артистки Ніни Матвієнко, Тоня порадувала новою фотосесією. Це була незвичайна зйомка.

Про це вона розповіла у своєму новому пості в соціальній мережі Instagram, де і опублікувала знімок.

На фото Тоню Матвієнко не впізнати - вона з'явилася в незвичайному для себе образі. Шкіряний костюм кольору хакі, а також рукавички з такого ж матеріалу і кольору.

Виглядає образ в цілому дуже стильним, і прекрасно поєднується не легким макіяжем співачки. Для цієї зйомки фахівці зробили їй укладку. З невеликими локонами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як виявилося, це все була фотосесія для журналу Viva. Там можна побачити не тільки нові кадри з артисткою, але, і дізнатися дещо нове. Тоня Матвієнко дала велике інтерв'ю журналу.

"Ви ж про мене ще не всі знаєте? 😎 🙃 Відповіді в журнальчику, вже у продажу @viva_ukraine_magazine #тоняматвієнко #viva #ukraine photo @rostickdesign style @olgaipatova make up @juliaflyaway dress @olyamak_kyiv commands @samilo_a @maryna_kruglova"- підписала новий пост дівчина.

Обкладинка присвячена сорокаріччю співачки. "У 40 років у мене є все, про що мріяла" - ділиться вона з шанувальниками.

На першій же сторінці можна побачити фотографію Тоні разом зі своїми доньками.

При цьому, варто відзначити, що зустріла свої 40 років Тоня Матвієнко ще в середині квітня, і провести цей день вона повинна була на своєму сольному концерті, але, карантинні обмеження все зіпсували.

Концерт довелося перенести на 27 травня, і тому, жінка буде дуже рада отримати привітання від шанувальників в кінці місяця.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко З Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити тремтіння: "як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки.