Стало відомо про те, що в Україні, на День піхоти загинув піхотинець 93-ї бригади "Холодний Яр". Йому було всього 37 років.

Про це повідомили на сторінці бригади в соціальній мережі Facebook.

Побратими повідомляють, що схиляють голови через смерть старшого товариша Товчигречка Дмитра Івановича. Він був механіком-водієм механізованого батальйону.

Причиною смерті чоловіка став вогонь з РПГ і зброї окупанта, коли бойовики обстрілювали українські позиції в Донецькій області. Осколкові поранення, на жаль, виявилися несумісні з життям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Дмитру було всього 37 років, і проживав він у Кривому Розі. На службу прийшов зовсім недавно, його ротація почалася всього в січні 2021 року, і все закінчилося трагічно.

Побратими згадують, що чоловік був працьовитим, ніколи не відмовлявся від виконання завдань, і завжди приходив на допомогу, коли це було потрібно.

Також, товариші згадують, що чоловік не любив розмовляти, найчастіше мовчав, однак, якщо мова заходила про сім'ю, то все змінювалося.

Дмитро Товчигречка, фото: Facebok
Дмитро Товчигречка, фото: Facebok

Він розповідав побратимам про те, яка у нього сім'я, і двоє маленьких діток, які, на жаль, залишилися без люблячого батька.

"Ми приносимо щирі співчуття в цю скорботну годину матері загиблого воїна, всім його рідним, дружині, рано залишилася вдовою, осиротілим діткам. Вічна пам'ять Герою! Він поклав життя за Україну!" - сказано в повідомленні під постом.

Нагадаємо, мирні жителі гинуть від російських мін: ЗСУ змушені вжити найжорсткіших заходів. Жителі українських населених пунктів гинуть від російських мін

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі путінські бойовики обстріляли вантажівку з українцями: кулі пройшли на виліт. За словами українських захисників, російські найманці вдалися до безпрецедентного порушення

Також "Знай.ua" писав, 7 років з першого великого бою під Слов'янськом: спогади військових про загиблих героїв.