Скандальна історія сталася в школі з маленькою дівчинкою. Учитель без дозволу підстриг дитину, батько обурюється.

Семирічна Джурні Хоффмайер прийшла додому вся в сльозах і з новою зачіскою. Її батька потряс зовнішній вигляд дочки, адже це вже друга стрижка за кілька днів.

В кінці березня однокласниця дівчинки взяла ножиці і відрізала трохи волосся їй, прямо в шкільному автобусі.

Батько дівчинки поскаржився на даний інцидент директору, і зводив її в салон, щоб поправити проблему. І ось, через кілька днів Джурні повернулася з ще більш коротким волоссям.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У дівчинки були приголомшливі золотисті кучері, а вчителькою, яка постригла її знову, є шкільним бібліотекарем. Вона також ліцензований косметолог.

Навіть незважаючи на це, вона не мала повноважень що-небудь робити з волоссям дитини. Директор почала вмовляти чоловіка залагодити тихо проблему.

Але, батько дівчинки був налаштований рішуче, і написав заяву в поліцію. Його, до слова, ще не почали розглядати.

Дівчинка сильно засмучена тим, що сталося, і коли вона прийшла додому вся в сльозах, чоловік почав розпитувати, що ж сталося.

Він багато разів зв'язувався зі школою, щоб дізнатися, що саме сталося, але більшість його питань залишилися без відповідей.

Також, школа відмовляє у видачі відеороликів з камер спостереження, які допомогли б прояснити картину до кінця.

Нагадаємо, раніше В Одесі 8-класник бризнув вчительці в обличчя перцевим балончиком: "учні попереджали"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Пасажир тролейбуса направив струмінь газу в обличчя військовому: назвали нікчемою і перейшли на мат

Також "Знай.ua" писав, що Копи застосували наручники і перцевий балончик до дитини: "це твій останній шанс"