Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з дружиною Сніжаною дали відверте інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну і "ЛюксФМ", відповівши на 29 найбільш захоплюючих питань. Так, подружжя окремо відповідали, хто головний в їхній родині, говорили про найсексуальніші частини тіла один одного, виховання дітей, чутки, незвичайні риси характеру, помилки і матюки.

В кінці ролика Сніжана раптово видала секрет ще однієї зіркової пари, давніх друзів артистів - шоумена Юрія Ткача і його дружини Вікторії. Виявляється, сім'я мріє про другу дитину, подружжя хоче ще одну доньку.

"29 відвертих запитань від @slavademin_official та @radioluxfm

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

29 чесних відповідей від нас з @babkin_official

Всім дивитися обов'язково!!"

Фолловери не пройшли повз: "які ви прекрасні, друзіі ❤️❤️❤️", " Обожнюю вас! Такі гармонійні, такі світлі! Дві запальнички❤️", " стільки хорошої енергії! ❤ ️ ", "😍 😍 😍Ой ну ви Класні!!!", "Які ж ви Класні, відкриті і позитивні! Так приємно дивитися 😍 справжній приклад щасливої родини і гармонійних взаємин! 👍🏻❤️".