Олександр Пономарьов є знаменитим українським естрадним виконавцем, актором, продюсером і володарем почесного звання "Народний артист".

Він залишається кумиром мільйонів, тільки на сторінці в соціальній мережі Instagram за його життям стежать понад 130 тисяч осіб. Зараз Олександр поділився кумедним скріншотом з Youtube, на якому зображено відео, опубліковане на його каналі, і на каналі зірки російського шоу-бізнесу Моргенштерна.
Ще недавно ходили чутки, що Алішера Валєєва забрали в армію. В Інтернеті навіть з'являлися фотографії, на яких Виконавець представав у військовій частині і поруч з солдатами. А в п'ятницю, 7 травня 2021 року, виявилося, що ці знімки виступають рекламною кампанією до нової роботи Моргенштерна.

"Цікавий скрін і багатозначний. Подивіться на лоб опонента. Слава Богу за все!", - пише Пономарьов, акцентуючи увагу на татуюванні на обличчі Моргенштерна з цифрою 666. Це "Число звіра" в християнському богослов'ї.

Проте, Олександр Пономарьов тримав перше місце в "Тренд" з відеозаписом під назвою "ХРИСТОС ВОСКРЕС 12 голосів / Voices 12 мов / Languages" на момент публікації поста. У відео взяли участь Віктор Павлік, Віталій Козловський, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталія Холоденко, Злата Огневич, Хе Му, а також DZIDZIO і настоятель одного з грузинських монастирів отець Серафим.
Моргенштерн і Пономарьов, скріншот: Youtube
Моргенштерн і Пономарьов, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Пономарьов, Дзідзьо і Мірзоян підірвали YouTube великоднім хітом: заслухалися навіть у Росії

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Моргенштерна після заборони в'їзду в Україну забирають в армію: кадри з військкомату

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов показав "душу" стародавнього Львова одним відео