Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана з'явилося зворушливе фото, зроблене під час зйомок шоу "Голос країни". Так, артистка дозволила посидіти в її тренерському кріслі двом своїм маленьким прихильницям - блакитнооким дівчаткам в курточках кольору фуксії.

Сама ж зірка приміряла елегантну білосніжну сукню з тонкими бретелями і глибоким декольте, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем, срібними аксесуарами у вигляді каблучок і браслета, а також зачіскою з зібраним назад волоссям.

Варто відзначити, що раніше Кароль дала відверте інтерв'ю шоу "33 за 3", ведучою якого є красуня-дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед питань були і про поповнення в родині - красуня зізналася, що мріє про доньку. Зараз виконавиця виховує 11-річного сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопчик навчається у Великобританії.