7 травня 2021 року стало відомо, що відомий репер Слава КПРС, який також має ще безліч прізвиськ (гнійний, Соня Мармеладова та ін.), збирається в Державну думу РФ від партії "Зелена альтернатива".

Хлопець заявив про це на своєму Youtube-каналі в ході онлайн-трансляції. В'ячеслав Машнов оголосив про свої політичні амбіції і про те, що бажає балотуватися в депутати Держдуми вже цієї осені.

Слава КПРС, скріншот: Youtube
Слава КПРС, скріншот: Youtube

"Дуже хороші хлопці, всі вегани, вегетаріанці", - заявив він про активістів, які побажали його висунути.

2 лютого 2021 Слава КПРС опинився в полі зору представників правоохоронних органів, відразу після заміни умовного терміну Олексію Навальному на реальний. Тоді музикант скандував деякі речівки, пов'язані з сексуальною тематикою, у складі невеликої групи людей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тому правоохоронці і порахували, що йому можна присудити адміністративний арешт. В ув'язненні В'ячеслав пробув один день, хоча був заарештований на сім діб.

Нагадаємо, Наталія Поклонська охомутала путінського айкідошника Стівена Сігала: "Який величезний..."

Як повідомляв "Знай.ua", депутата-шкуродера виключили з партії: тиснув вовків снігоходом і довго знущався. Таку жорстокість у партії його колеги не оцінили. Тепер йому загрожує кримінальна справа. Разом з Денисом Хахаловим під статтю може потрапити єгер Верхньотеческого охотхозяйства.

Знай.ua писав, Поклонська "подарувала" кримським ветеранам надію, на нові скріпи: "Будемо вітати..."