Відома українська телеведуча й акторка Лілія Ребрик, яка днями відзначила третій день народження своєї донечки Поліни, 8 травня знову святкує.

Ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик 8 травня відзначає свій День народження. З нагоди свята телезірка поділилась життєвими принципами, яких дотримується протягом багатьох років.

Лілія Ребрик також зізналася, яке бажання загадала собі на День народження. Передусім, за словами телеведучої, вона бажає, щоб усі її рідні та близькі люди були здорові та поруч. Адже, як зазначила Ребрик, з рештою їй дуже пощастило - у неї є улюблена робота, сім'я і друзі.

Лілія Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик з чоловіком, instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик з чоловіком, instagram.com/liliia.rebrik

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Може, це банально прозвучить, але дуже хочу, щоб усі мої близькі, рідні були здорові та поруч. Я дуже самодостатня людина, насамперед внутрішньо. Я щаслива, що реалізувалась як особистість, що у мене є улюблена робота, люба сім'я, батьки, друзі. Що мені ще треба? Я вранці прокидаюсь і лечу щаслива на роботу, ввечері щаслива лечу додому і кайфую від цього", розповіла знаменитість.

Телеведуча розповіла, що дуже любить життя і тому намагається наповнити кожну його хвилину яскравими емоціями. Надзвичайно важливою вона вважає сприятливу атмосферу в сім'ї та в домі. Саме тому Лілія Ребрик звикла жити з внутрішнім відчуттям легкості.

"Вона проявляється у всьому – в жестах, ході, погляді, в умінні підтримати близьку людину і розумно виходити з непростих життєвих ситуацій. У можливості щиро радіти й дивуватися, жити в моменті, коли на душі настільки легко, що хочеться літати. Не важливо, скільки вам років – 20, 30, 40, 50 – якщо жінці притаманна ця легкість, вона відчуватиметься в будь-якому віці", – поділилась думками зірка.

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень