З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дивні події, прийшли дуже тривожні новини. Так, в місті Санк-Петербург стався моторошний випадок - невідомий вдарив гострим предметом (ймовірно ножем - ред.) дівчинку-підлітка просто посеред білого дня навпроти магазину одягу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також відео нападу, яке опублікували в мережі.

За інформацією журналістів, в п'ятницю, 7 травня, до поліції звернулася адміністратор одного з магазинів одягу. За словами 43-річної жінки, близько 21.00 невідомий вдарив ножем її 15-річну доньку біля будинку по великому проспекту в Петроградському районі. Після цього чоловік з місця події зник.

Ученицю дев'ятого класу було доставлено до лікарні в задовільному стані. На щастя, поранення виявилося несерйозним, підлітка вже відпустили додому. В даний час ведеться розшук зловмисника. Місцевими поліцейськими вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Напад у Пітербурзі, скріншот: YouTube
Напад у Пітербурзі, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що з Полтавської області прийшли дуже тривожні новини. Так, у селищі Бреусівка (приблизно середина шляху між обласним центром містом Полтава та містом Кременчук - ред.) сталася справжня трагедія.

Місцеві жителі виявили бездиханне тіло 16-річної дівчинки, таємниця її загибелі обростає все новими і новими загадками. Жителі селища влаштували бунт поліцейським в день похорону 16-річної Марії Бондаренко. Відомо, що дівчинку виявили в кущах біля дороги з множинними ушкодженнями на тілі.

Раніше повідомляли, смерть юної закарпатки поставила на вуха всю Україну, підозрюють вітчима: "Відкопуйте тіло!".

Як повідомляв Знай.uа, режисера культового дитячого серіалу звинуватили в згвалтуванні підлітків: "він був нам як батько".

Знай.uа писав, вітчим втопив мізки в пляшці і зробив з падчеркою жахливе - дівчинка не знає, як жити далі.