Відомий український виконавець і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян поділився "малюнком" поцілунку, який зробив під час пробіжки.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Арсен Мірзоян відомий українцям не тільки завдяки заміжжю за Тонею Матвієнко і вокальним навичкам, але і в якості відмінного спортсмена. Виконавець часто публікує в соціальних мережах результати своїх тренувань, до яких підходить вельми креативно.

Цього разу Арсен Мірзоян показав, яку картинку йому вдалося "намалювати" під час ранкової пробіжки. Він відправився підкорювати єгипетське узбережжя, пробігши в загальній сумі більше 8 кілометрів. В ході заняття він пробіг так, щоб на його трекері з'явилася картинка цілуються людей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Він зазначив, що погода була дійсно спекотною, адже вже о 7 ранку стовпчик термометра піднявся до 31 градуса. І тим не менш, спека не завадила йому зробити традиційну ранкову пробіжку.

У коментарях шанувальники Арсена Мірзояна захопилися його художнім талантом і навіть спочатку не повірили, що він міг таке "намалювати". Багато також відзначили, що бігати в таку погоду дійсно дуже складно.

Нагадаємо, що Тоню і Ніну Матвієнко завалило квітами, Мірзоян постарався.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь.

Також Знай.uа писав, що львівські красуні поклали Арсена Мірзояна на лопатки:"ось і повалявся".