Відомий голлівудський актор Том Круз виконав смертельно небезпечний трюк під час зйомок нової частини "Місія нездійсненна".

Відповідне відео з'явилося в Twitter.

Відомо, що з літа минулого року Том Круз разом зі знімальною командою постійно перебуває в Норвегії, де відбуваються зйомки легендарного фільму "Місія нездійсненна 7". Звичайно ж, як і в будь-якому іншому фільмі з його участю, тут не обійшлося без небезпечних трюків. Найчастіше, для цього користуються допомогою каскадерів, проте на цей раз Том Круз вирішив і сам випробувати смертельно небезпечний трюк.

Том Круз, скріншот
Том Круз, скріншот
скриншот, ютуб

Зйомки небезпечного моменту відбувалися на одній з гір в норвезькій губернії Мере-ог-Ромсдал. Знімальна група розмістила на схилі висотою в 1200 метрів над рівнем моря величезний трамплін. Саме по ньому зірка Голлівуду спочатку розігнався на мотоциклі, після чого зістрибнув прірву з використанням парашута.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відзначається, що Том Круз виконав цей трюк кілька разів і зміг залишитися без єдиної подряпини. Під час виконання маневру актора одночасно знімав дрон, що летить спереду, вертоліт позаду і кілька камер.

Вихід фільму Місія нездійсненна 7 намічений на 2021 рік. Зйомки нового фільму франшизи були зупинені в лютому через пандемію коронавірусу. Пізніше вони відновилися влітку, але знову були заморожені після того, як на майданчику в аварію потрапив каскадер.

Нагадавши, ніякий знаменитості принципово не вживають алкоголь.

Як повідомляв портал Знай.uа, Том Круз показав своїм підлеглим, хто на знімальному майданчику справжній "Татко".

Також Знай.uа писав, з ким знайшов своє щастя Метт Деймон