Легіонер київського "Динамо" Беньямін Вербич вперше здався зі своєю новою дівчиною – моделлю Альвіною Лаллі.

Про це стало відомо завдяки публікації футболіста в Instagram.

Відомо, що словенський футболіст, який грає за "Динамо" Беньямін Вербич не так давно розлучився зі своєю дівчиною Амелі Бокел. Однак, не встиг він заявити про розставання, як в його житті з'явилася нова пасія – модель Playboy і популярна блогерка Альвіна Лаллі. До сьогоднішнього дня пара не афішувала своїх відносин.

Сама Альвіна позиціонує себе як модель, художниця і дизайнер, проте не приховує, що досить часто бере участь в пікантних фотосесіях. На її сторінці в Instagram можна побачити масу фотографій 18+. Більш того, на знімках можна побачити, що дівчина невисокого зросту, а також з витонченою фігурою і більше нагадує ляльку "Барбі".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Імовірно, Альвіна Лаллі неодноразово лягало під ніж пластичного хірурга, проте сама дівчина про це у відкриту не говорить.

Про те, що пара зустрічається, стали припускати ще на початку квітня, коли на їх сторінках почали з'являтися фотографії з однакових локацій і з одними і тими ж предметами.

Нагадаємо, що воротар Динамо Бойко поскаржився на проблеми з дружиною: "у неї пунктик".

Як повідомляв портал Знай.uа, Луческу говорить українською мовою з гравцями "Динамо": "вловлюють все".

Також Знай.ua писав, що Олександра Зінченка з величезним фінгалом висміяли вболівальники: "чи коронна справа від влади?"