Українська рефері Катерина Монзуль стала ледь не головною фігурою вітчизняного футболу у 2020 році. Запровадження системи VAR і локдаун лише посилили інтерес до арбітра. Тепер вболівальники також змогли подивитися, як насправді судить Монзуль і дати власну оцінку її компетентності.

Матеріал про зірку українського суддівства підготував ютуб-канал Football Hub.

На відео можна не лише побачити, але й почути поведінку Монзуль і гравців на полі. Загалом, рефері поводиться досить професійно і показує, що все ж має авторитет серед футболістів. Однак це не змогло вберегти її від критики через суперечливі попередження та пенальті, які особливо напружені дискусії викликають на матчах українського класіко між "Динамо" і "Шахтарем".

Катерина Монзуль, фото: football.ua
Катерина Монзуль, фото: football.ua

На початку відео можна побачити суперечку Монзуль з Сергієм Сидорчуком, який стверджує, що не чіпав гравця іншої команди. Цікавим є факт, що капітан "Динамо" звертається до рефері "Катя", а вона до нього "Серьожа". Арбітр намагається заспокоїти емоційного гравця, але той з рішеннями судді погодитися не може.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Інший цікавий момент — це розмова Монзуль з Беньяміном Вербичем. Через строгість арбітра до словенського легіонера, фанати навіть приписали романтичні стосунки. Сам форвард "Динамо" стверджує, що все почалося зі звинувачень від неї у його бік щодо того, що він симулює. А ось в об'єктив камери потрапила трохи інша розмова, в якій Монзуль добряче всипала футболісту.

Скріншот відео
Скріншот відео

"Давай, Вербич, грай! Тільки плачеш, ходиш", — жорстко і дещо принизливо сказала йому головний арбітр.

Нагадаємо, легендарний Мессі налякав фанатів бажанням розчинитися: "Він зіп'ється".

Як повідомляв "Знай.ua", кращі футболісти УПЛ за версією Мірчі Луческу.

Знай.ua писав, динамівця Вербича застали зненацька особистим питанням: "Скільки телиць влазить в Рендж Ровер?"