Відомий український комік, резидент студії "Квартал 95", якого телеглядачі пам'ятають, як постійного актора, який грає на сцені російського президента Володимира Путіна Степан Казанін, нечасто радує шанувальників знімками в мережі. Але іноді як порадує, так порадує.

Цього разу Степан опублікував тепле і веселе фото з сином і популярним українським артистом Андрієм Данилком в образі Вєрки Сердючки, а також "мами Вєрки".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Степана Казаніна в мережі Instagram.

Публікація Степана Казаніна, скріншот: Instagram
Публікація Степана Казаніна, скріншот: Instagram

"На фестивалі "Весело" тусили і бабусі, і Сердючки! І олінклюзив, щоб його, мало не довів їх усіх до ручки", - підписав публікацію Степан.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На свіжій фотографії можна побачити веселу компанію - Андрія Данилка, Степана Казаніна, Світлану Волкову і сина Степана. Андрій Данилко для фестивалю "Весело" перевтілився у свій відомий образ Вєрки Сердючки.

Також варто нагадати нашим читачам, що в квітні "Вєрка Сердючка" помітила недобре. Вона почала публікувати свої архівні кадри в екстравагантних нарядах, які запозичив всесвітньо відомий артист Гаррі Стайлз. На цей раз за основу взято вбрання практично 20-річної давності - балетна пачка ніжно-рожевого відтінку і білі колготки.

Раніше повідомляли, Ані Лорак потонула в обіймах брутального бороданя: зовсім забула про Мурата.

Як повідомляв Знай.uа, Данилко не стримався при вигляді Винника: "Олег, знімай костюм".

Знай.uа писав, Данилко "накинувся" на свого клону в балетній пачці, українці вражені: "Тепер у нас є копія Сердючки".