Популярна українська телеведуча програми" Світське життя " Катя Осадча має величезну аудиторію шанувальників, яким показує кадри зі свого яскравого професійного та особистого життя.

Цього разу Осадча для своєї 1,5-мільйонної "армії" фанатів показала, як проходить її Ранок на відпочинку. І це не Сніданок в ліжко, а вправи на самоті на глибині, зовсім не біля берега.

Катя Осадча днями розповіла, що вагітна і Горбунових у світі побільшає. Зараз ведуча з сім'єю перебуває у відпустці в Туреччині і показала, як активно проходить її ранок.

Так, вона вранці відпливла на sup-борді на глибину, причому фанати відзначили, наскільки прозора і чиста вода там. На дошці вагітна Осадча зробила кілька вправ в купальнику і білій сорочці. І поцікавилася, як починається ранок у її шанувальників.

"Мої ранкові вправи. З чого починається ваш ранок?",- пише Катя.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Багато хто не пройшов повз публікації Катерини і розповіли, чим люблять займатися вранці, зокрема: медитаціями, п'ють каву, читають. Інші ж побажали щастя ведучій і відзначили, яка вона красива.

"З подяки Всесвіту за новий день😍😍😍, афірмації, медитація 7 хвилин і кави🙌", "Яка вода 😍", "З благодатність, читання книги і зарядки🌷", "Красуня", "дивлячись Ваші теплі (я зараз не про погоду😉😀) фотографії з відпочинку, хочеться Вам побажати всього найкращого, успіхів і в житті, і в роботі, і легких пологів😀", "Молочний коктейль і велотренажер❤️", "Яка краса 😍👏🔥🙌", "🙌Чудово", "З турботи про рідних♥️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, вагітна Осадча стала Музою Андре Тана, ось це капелюшки.

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна Катя Осадча опинилася поруч з ангелом-хранителем.

Також "Знай.uа" писав, що Горбунов залишив вагітну Осадчу в зруйнованій лазні.