Російська актриса театру і кіно і дочка артиста Михайла Боярського Єлизавета Боярська показала шанувальникам свого нового вихованця.

За життям відомої артистки з талановитої династії в Instagram стежить 1 мільйон шанувальників. Вона з радістю ділиться кадрами не тільки з професійного, а й особистого життя і на цей раз вона показала свого нового вихованця і чарівну нову подружку – кішку.

Єлизавета опублікувала фотографію милого кошеня, дівчинки на ім'я Лілу. Виявилося, що це новий член сім'ї актриси. Так, крім дітей і кімнатних рослин їй не вистачало в будинку милої кішки з величезними очима і тепер вона зібрала повний комплект.

"Ну все... Повний комплект. Дітки, вісімнадцять кімнатних рослин, звичайно ж, не вистачало ще кішки🤪і ось вона, моя красуня. Лілу, Ласкаво просимо в сім'ю. І так, хотіла саме кішечку, а то навколо одні хлопці, ось тепер у мене душенька-подруженька.😻 😻 😻#мяу # британка # золотістаяшіншілла", - пише актриса.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від милої кішки і написали безліч теплих слів і компліментів чарівною Лілу і Єлизаветі.

"вітаю! Welcome to the cat lovers 'club", " 18 кімнатних рослин!!! Ти-мій герой!", "А у нас душенька - подруженька собака Бася️️", "Глазастик", " Божечки, а очі-то😚 😚 😚", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дочка Боярського благала про допомогу перед небезпечною хворобою.

Як повідомляв "Знай.uа", зірку "Трьох мушкетерів" Боярського терміново госпіталізували, лікарі не дають гарантій.

Також "Знай.uа" писав, що юна внучка Боярського перетворилася на грайливого чортеня з бездонним декольте.