Нещодавно українську громадськість здивувала новина про те, що Юлія Мендель йде з посади прес-секретаря президента України.

А зараз дівчина вирішила оновити свій профіль у соціальній мережі Instagram і виставити нове фото. А привід є - це День Матері, який в Україні святкують кожну другу неділю травня.

Так, Мендель вирішила привітати свою маму зі святом і виставила їх архівне фото, зроблене приблизно в 90-ті роки.

"Мама 💋❤️ , ти - найкраща!", - підписала фото дівчина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Яка стильна Мама 👏", "❤️❤️❤️🔥", "Мода на туфлі повертається 😍", "кращі", - писали в коментарях підписники.

Відомо, що всього тиждень тому, 2 травня, на Великдень, своє 60-річчя зустріла мама Юлії.

Юлія Мендель з мамою, фото: Instagram
Юлія Мендель з мамою, фото: Instagram

"Сьогодні моїй мамі - 60. І немає більшого щастя, ніж сказати їй "Люблю" в цей день. І нехай Божа благодать буде з вами завжди. Христос Воскрес!", - написала Мендель у публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Секретар Зеленського Юлія Мендель надихнулася поруч з президентом:"віддане серце". Прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель показала нові фотографії з президентом України, де пронизливо дивиться на нього.

Також «Знай.иа " писав, що Секретар Зеленського Юлія Мендель осідлала турецьку корму, поки українці терплять карантин: "Все зі смаком..."У президентської прес-секретарки для українців, які сидять на карантині, є "туристичний" привід похвалитися

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Мендель йде від Володимира Зеленського, - ЗМІ. Хто займе її місце-невідомо