Головний герой романтичного проекту "Холостяк" і бізнесмен Міша Заливако без сорому ділиться особистими думками простими кадрами з життя з тисячами своїх шанувальників.

Цього разу на честь 9 травня Дня Перемоги Міша показав жінку, яка дуже важлива в його житті - його бабусю, яка пройшла війну і має медалі та ордени За відвагу і мужність. Він дуже пишається і захоплюється нею. Саме її фото та історію розповів Міша.

"Мій Герой, моя гордість! Знайомтеся ... 😉 Захарова Олена Петрівна. У 18 років у серпні 1941р.пішла на фронт. Старшина, радіотелеграфіст 361-ї Севастопольської окремої радіодівізії. Брала участь у звільненні Сталінграда, Криму, Донбасу, Західної України, Угорщини та Чехословаччини. З безлічі медалей, була нагороджена "медаллю За відвагу", за "перемогу на Німеччиною", "оборону Сталінграда" і оборону Севастополя", орденами Великої Вітчизняної війни 2-ступеня і "за мужність", - пише Міша.

Заливако розповів, що Олена Петрівна 30 років пропрацювала в органах, майором міліції. Після отримала підполковника.

"Зараз їй 99 років, я досі кайфую від розмов з нею, захоплююся її феноменальною пам'яттю і розповідями з життя. Тільки зараз розумію, наскільки круто, що вона мене виховувала🤣 воював з нею жах😆 🤗", - пише Міша.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Юля " Зайка "підказала, що" Холостяк " Заливако прийде до неї в 11 випуску шоу.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Міша Заливако зізнався ще до фіналу, що перебуває у відносинах.

Також "Знай.uа" писав, що Юля "Зайка" повернулася до "холостяка" Заливако заради їх любові, дівчина чекає зустрічі з Мішею в 11 випуску.