Відома українська співачка Ані Лорак, яка переїхала і будує кар'єру в Росії, часто радує шанувальників не тільки фото і Відео зі зйомок або гастрольного життя, але і з рідними або під час відпочинку з друзями.

Так, Кароліна (справжнє ім'я співачки) зважилася на те, щоб в Stories Instagram показати три покоління своєї сім'ї. Вона показала раритетний знімок, коли ще сама була маленькою дівчинкою і трепетно тримала маму за руку.

А потім вже сама стала мамою, до якої ніжно притискається її дочка від колишнього чоловіка Мурата.

"Яке ж щастя бути мамою", - написала Ані Лорак.

На фотографії мама і дочка позують в схожих сукнях на тлі літнього пейзажу. На маленькій Софії рожеве плаття з етнічним орнаментом. А на мамі Ані Лорак чорне з ідентичним орнаментом в етнічному стилі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

А на короткому відео, яке співачка опублікувала в Instagram Stories, а потім його розмістили у фан-акаунті, Маленька Соня зворушливо цілує маму в щоки.

Нагадаємо, як артистка заінтригувала новим постом, проілюстрованим красивою фотографією Ані Лорак. На знімку співачка в білому піджаку постала впівоберта до камери.

"Чекаю зустрічі з тобою. Сумую ... Скоро️ Скоро побачимося 😉 #шоуTheBest", - написала співачка в описі до фотографії.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму, українці охнули.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських "забула" про велике свято заради мами.

Також "Знай.uа" писав, що у Володимира Зеленського "з'явилася" ще одна улюблена жінка.