Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", а ще одним несподіваним бонусом від артистки став live-концерт Тіни на YouTube.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком. Красуня показала, як створювався концерт "Красиво", зворушливо подякувавши великій команді.

У ролику Кароль виконувала свій хіт "Скандал", примірявши чорну довгу сукню з розрізом на нозі, зібравши довге волосся в хвіст. Не обійшлося на зйомках і без незручних моментів: Тіна зачепила подолом сукні конструкцію і ледь не порвала вбрання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дивись backstage про те, як створювався концерт "Красиво", на Patreon.

Спасибі величезне всій команді."

Тіна Кароль зачепилася сукнею, instagram.com/tina_karol/

Фолловери не пройшли повз: "Це справжній професіоналізм 😍 Браво, Тіна!!", "Краща 🔥", " декорації і світло...просто чари 🪄", " всі спокійні😂❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату