Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося зворушливе спільне відео Тіни і її сина Веніаміна Огіра. Так, артистка і її 11-річний син вирушили на відпочинок в райський куточок, насолоджуючись досить високими хвилями, широким піщаним пляжем і теплою погодою. Зірка позувала без краплі макіяжу на обличчі, вражаючи натуральністю, а також приміряла бікіні чорного кольору.

Красуня посміхалася на камеру і цілувала найріднішого хлопчика в щоку, а шанувальники Кароль почали порівнювати, на кого ж більше схожий Веня - саму виконавицю або батька, Євгена Огіра, який пішов з життя 28 квітня 2013 року.

"Солодкий❤"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "син мамина копія....", "Це так мило😘 😻 😻 😻"," здорово! Тіна хоч відпочине від своєї нескінченної роботи і людей!", "Пупсики наші улюблені.😍 ❤ ️ ", "Щасливі🥰", "Малишііі такі😍 🐣", "класні😍 😍 😍", "син дуже схожий на батька", "синок, копія татуся", "❤️ви супер".