Стало відомо про те, що Землі загрожує затяжна магнітна буря. Як її можна пережити без наслідків, а також в яких датах вона пройде.

Як повідомляють в SWPC, планетарний індекс, за прогнозами NASA, досягне позначки 30. При цьому варто враховувати, що норма становить 5.

І так, перша в цьому році буря пройде з 11 по 17 травня, і пік досягне шести балів. Трапиться це 13 і 14 травня, далі піде на зниження.

Українці, фото: скріншот з відео
Українці, фото: скріншот з відео

Магнітна буря найслабше буде 20-21 травня - приблизно чотири градуси на піку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Наступну варто очікувати 28 травня, в п'ятницю. Це буде кінець тижня, що стане подвійним навантаженням на організм. Найкраще в цей день відкласти всі свої важливі справи на потім, уникати авралів, а перед цим добре виспатися.

У такі дні краще відмовитися від важкої їжі, а супчики і легкі салати стануть кращими друзями. Також, заняття спортом краще замінити на йогу або піші прогулянки. Додайте в свій раціон більше води і чаю.

Частіше бувайте на свіжому повітрі і провітрюйте квартиру. Про здоровий сон забувати не варто.

Що не варто робити під час магнітної бурі: вступати в конфлікти, з'ясовувати стосунки.

Будьте обережні при спілкуванні з незнайомими людьми. Будьте уважні на дорогах, особливо за кермом. У дні магнітних бур збільшується ризик аварій. Не займайтеся важкою фізичною працею або професійним спортом.

Раніше повідомляли, Павло Глоба попередив про незвичайний гороскоп на 2021 рік: "у мить ока".

Як повідомляв Знай.uа, у Ванги розсекретили Пророцтво на 2021: родич ясновидиці про закінчення пандемії.

Знай.uа писав, астрологи назвали найсприятливіші періоди 2021 року: кому особливо пощастить.