Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість до Дня матері 9 травня виставила зворушливі спільні кадри з синами Еміром-Рахманом і 10-місячним Селімом-Гіраєм, позуючи в затишній домашній обстановці.

Так, артистка вперше показала обличчя молодшої дитини, яке активно приховувала від чужих очей. Красуня зізналася, що мамою двох синів бути не так просто, як може здатися на перший погляд - зірці потрібно бути сильною морально і фізично, вона завжди хвилюється за найрідніших хлопчиків.

Втім, навіть маленькі труднощі не заважають виконавиці відчувати себе щасливою і радіти успіхам малюків.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Що для мене бути мамою синів? Перш за все, я маю бути сильною. І морально, і фізично 💪🏽

Моя мама раніше говорила мені, що після много народження вона втратила сон. Тоді я не розуміла, про що вона, поки сама не стала мамою.

Я постійно переживаю і хвилююсь за своїх. Відчуваю, що повинна гасити пожежі 🤪

Хай там які труднощі, бути мамою – щастя для мене. Бачити посмішку моїх дітей, помічати щирі емоції і бути їм сравжнім другом.

Вдячна всім мамам!
Терпіння и міцного сну нам ❤️"