Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись на відпочинок в сонячну Туреччину разом з подружками, показавши, як насолоджується теплою погодою і морем. Так, артистка позувала на пляжі серед гір в монокіні чорного кольору з глибоким декольте і сонцезахисних окулярах, посилаючи аудиторії повітряні поцілунки.

Красуня блиснула і довгими ногами, і струнким тілом, зізнавшись, чому вирушила на канікули. За словами Лесі, якщо від стресу і печалі не рятують ні йога, ні кардіо, варто змінити локацію, взяти з собою подружок, побільше купальників, стильного одягу і організувати дівич-вечір з коктейлями.

"Кажуть що йога і кардіо, рятує від стресів, болю і печалі🥲

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Воно то так, але коли вже і це не допомагає, збирайте подруг і просто летіть геть! Кудись на моречко, в хороший готельчик... побільше купальників і гарного шмаття!!!

Зробіть собі пригоду, організуйте #девичник 🥰

Побільше коктейлів🍹

VIP тамада на связі😁❤️якщо що😎"