Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явилося відео-селфі Тіни, яке раніше сама зірка публікувала у своїх Сторіс. Так, артистка вирушила на відпочинок разом з 11-річним сином Веніаміном, який навчається у Великобританії.

Красуня з'явилася в ролику без краплі макіяжу на обличчі, вражаючи натуральністю, а довге світле волосся сховала за вуха, прогулюючись по тропічному лісі серед екзотичних рослин. При цьому Тіна приміряла сорочку блакитного кольору і чорний топ з глибоким декольте, засвітивши пишні груди.

"Пляжний" образ виконавиця доповнила аксесуаром у вигляді намиста з круглою підвіскою. Варто відзначити, що на початку 2021 року Кароль відмовилася від м'яса і похвалилася тим, що схудла на 7 кілограм.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Доброго ранку від Тіночки❤"

Фолловери залишилися в захваті:" яка красуня навіть без макіяжу😍 😍 😍", " кльова Така і засмаглааааа!💜 😊 ", "Виносьте мене🔥❤️", "Амазонка 😂 😂 😂 😂 найдобрішого🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "крихітка-цукерка 🙌".