Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап відсвяткував ювілей - 8 травня артисту виповнилося 40 років. Олексій зізнався, що на честь дня народження готує аудиторії справжній сюрприз - трек "Без реклами".

Виконавець зізнався, що таким чином ще й починає "новий рубіж", адже за цей час написав тисячі пісень для багатьох зірок українського шоу-бізнесу, а шанувальники в основному знають Потапа як веселого і епатажного. Знаменитість зазначив, що ні в одній пісні так і не розкрив свою душу, проте вже готовий подарувати аудторії частинку себе.

"ПТП" Без реклами

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

таким відвертим ви мене ще не чули , хочу подарувати вам всім частинку себе ...."

Фолловери не пройшли повз: "цікаво подивитися на ПТП іншого...", "Серйозний Потап, дуже крутий Потап🔥 🔥 🔥 🔥"," без фільтра❤️", " Олексій, ви класний 😍 бути настільки талановитим і простим. Не кожен зможе. З Днем Народження Вас.🍾 🎉 🎊 🎉 ", "Льоша, ви класний🔥".